PRISER

Ålder 6-12 år     

45 min dansklass/vecka        800:-/kurs

 1 timmes dansklass/vecka    900:-/kurs

 Ålder 13+          

1 timmes dansklass/vecka                         1050:-/kurs

1 timme & 15 min dansklass/vecka            1200:-/kurs

1,5 timmardansklass/vecka (av. hip hop)   1500:-/kurs

Vill du dansa fler kurser? Då får du 200:- rabatt på varje extra kurs! 

Är ni fler i familjen som vill dansa? Då får ni 200:- rabatt!  (gäller 1 gång/hushåll)

 

BEATS DANSPASS 3600:- 

Dansa hur många klasser du vill under en termin! 

EN KURS INNEHÅLLER

- 12 danslektioner

- 1 skarvrep (ca 3 timmar)

- 1 genrep (ca 3 timmar)

- 1 Dansföreställning i slutet av terminen.

KÖPVILLKOR

Anmälan till en danskurs är bindande. Du har dock rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar från bokningsdatum enligt lagen om distansavtal. 

MEDLEMSAVGIFT

50:-/år. Alla som dansar hos oss behöver betala medlemsavgift inför varje nytt år för att vara med i föreningen. Under året organiserar vi events, uppträdanden för elever och annat med våra medlemmar. Våra medlemmar får även rabatt på danströjor och annan merch som säljs hos oss!

När ni dansar hos oss betalar ni inte bara för ett träningstillfälle, det vi erbjuder är mycket mer än bara träning! Genom vår värdegrund och trygghetsplan arbetar vi ständigt med att bygga upp en trygg miljö i danssalen, fri från exkludering och fördomar där alla kan utvecklas och vara sig själva. Vi som ledare lägger ner mycket kraft och tanke på att aktivt skapa ett tryggt rum för alla att vistas i, och att på ett pedagogiskt och ifrågasättande sätt prata om normer och strukturer, samt att motverka exkludering med såväl de yngsta som de äldsta. Hos oss jobbar vi tillsammans som grupp med att både få ta plats, men också att ge plats till varandra.

När ni väljer att dansa hos oss kommer ni till en peppig gemenskap där ni kan utvecklas både inom dans och på det personliga planet, omringad av vänner!

Utebliven inbetalning av faktura

Om inbetald faktura ej erhålles innan sista fakturadatum kommer en påminnelse att skickas ut. Om faktura ej är betald efter påminnelse inom 14 kalenderdagar tillkommer en förseningsavgift á 50 kr.

VÅRA ELEVERS UPPLEVELSE AV VÅRA KLASSER

 

mer info kommer