SCHEMA& ANMÄLAN

Vårterminen 2021
Vi tar emot intresseanmälningar för prova på-vecka (vecka 8) till vårterminen 2021 för våra barngrupper. Intresseanmälan gäller endast för prova på-veckan och önskar man fortsätta dansa resten av terminen gör man en ny anmälan för terminen efter provad dansklass. Anmälan för vårens kurser öppnar i januari.
Pga rådande omständigheter med Covid-19 väljer vi att avvakta med terminsstart för våra 13+ år grupper. I dagsläget så hoppas vi på att sätta igång med de grupperna vecka 11.
 
Om ni är anmälda till en kurs sedan innan eller har skickat in en intresseanmälan kommer ni få information så snart startdatum har bestämts.
Intresseanmälan till prova på-veckan gör du via formuläret nedan med följande information:
- Deltagarens fullständiga namn
- Vilken dansklass deltagaren önskar att prova på
När du skickat in en intresseanmälan till prova på-veckan skrivs din mailadress upp på vår maillista för intresseanmälningar inför vårterminen 2021.
KÖPVILLKOR
Om du vill anmäla dig/ditt barn till en hel termin direkt går det givetvis bra! Observera att din anmälan till en hel termin är bindande. Du har dock rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar från bokningsdatum enligt lagen om distansavtal.

Tack! Meddelande skickat.

uppd schema barngrupp v2.jpg