frågor & svar

Kan jag få pengarna tillbaka om jag dansat en halv termin?

Enligt våra köpevillkor har du 14 dagar från och med din kursanmälan på dig att ångra dig, du får då tillbaka hela kursavgiften, enligt lagen om distansavtal. Efter dessa 14 dagar är anmälan bindande. Om du har dansat fem gånger och sedan vill sluta/ej kan delta - gäller detta alltså inte, och kursavgift eller delar av kursavgift betalas inte tillbaka.

Hur hanteras mina personuppgifter?

När du skickar in en kursanmälan till oss kommer vi att spara dina uppgifter i kontaktlista som är ansluten till vår mail. Uppgifterna kommer även att delas med ABF som hanterar våra närvarolistor.

Är era kurser anpassade efter Folkhälsomyndighetens råd och regeringens restriktioner?

Vi gör vårt bästa vi kan för att alltid vara uppdaterade i läget och restriktionerna för att stoppa spridningen av Covid-19. Här är några exempel på hur vi har anpassat vår undervisning:

- Begränsat antal elever i varje kurs

- Informativa trivselregler för när vi vistas i danssalen

- Ingen kroppskontakt på dansklasserna

- Paus mellan dansklasserna för att lufta danssal och undvika trängsel vid in och utgångar

- Anpassad undervisning, tex dansklasser via zoom, inspelade danslektioner som kan utföras hemma, paus i terminen osv

- Inga föreställningar under hela 2020

Vad innebär kursrabatt?

När du dansar flera danskurser hos oss får du en kursrabatt. Det är en kursrabatt totalt, så tex om du skulle dansa två danskurser är det samma kursrabatt som om du skulle dansa tre danskurser.

Vi har också familjerabatt. Om ni är flera i familjen som dansar hos oss får ni en kursrabatt per familj, denna rabatt kommer synas på fakturan för den ena familjemedlemmen, men gäller alltså för hela familjen.

Alla rabatter gäller terminsvis, du får alltså rabatt varje termin du dansar flera kurser eller är flera i familjen som dansar.

När startar vårterminen 2021?

Våra barngrupper sätter igång vecka 8 men avvaktar med våra grupper, 13+ år. Detta pga rådande restriktioner, vi vill slippa göra fler ändringar i terminens schema än nödvändigt. Om strikta restriktioner skulle fortsätta att gälla har vi alternativ till hur vi kan anpassa undervisningen till våren och kommer meddela dessa om det skulle bli aktuellt.