danslärare

Lina Jonsson

Verksamhets-, projekt- & dansledare streetjazz, hip hop & contemporary

Hemvändare till Piteå efter studier i Stockholm. Jag inspireras av att hitta ny musik och att hitta nya sätt att uttrycka mig på genom dans i olika stilar, ofta blandade med vartannat. 

Det mest givande är att se mina elever taggade och verkligen ge sig in i en koreografi!

På mina klasser jobbar vi med känsla, uttryck och en hel del koreografi i svettigt tempo. Mitt mål är att du ska gå ifrån klass svettig, glad och nyfiken på nästa veckas träning!

marie Tuvesson

Grundare, mentor & danslärare hip hop & streetjazz

För 3,5 år sedan startade jag upp Beats Dansstudio i Piteå med ambitionen att skapa en dansvärld där vi kombinerar empatiträning, psykisk hälsa och reflektion av vår samtid med urban dans som verktyg. Tillsammans med våra elever samtalar och dansar vi om aktuella ämnen för att inspirera andra att vara med och skapa en mer empatisk framtid! 

På mina lektioner kan du förvänta dig hårt arbete, mycket skratt och skön musik. Vi jobbar med musikalitet, teknik och lekfulla koreografier! 

Hasan Alhamsho

Dansledare breakdance & hypeman

Om du någonsin är nere eller trött så får Hasan dig alltid på bättre humör! Som hypeman smittar han alla med sin energi och rörelser på dansgolvet. För honom är det viktigt att alla känner sig delaktiga och sedda! På hans klasser är nyfikenhet, glädje och testa sig fram också viktigt. Hasan är vårt allt i allo och hjälpledare, men han kommer också och gästar på någon dansklass då och då!

Saga iSaxon

Danslärare hip hop

Saga Isaxon heter jag och läser just nu mitt sista år på danslärarutbildningen i Piteå! Kommer från Umeå ursprungligen där jag även undervisat på Balettakademien. Hiphop för mig är att våga ta plats och vara stolt över den du är! Jag jobbar mycket med stora rörelser, grooves och ett svettigt tempo. Det är viktigt för mig att vi ska kunna skratta tillsammans på klass och att alla känner sig trygga att våga utmana sig själva.

Eloise hjärtström

Danslärare jazzdans

Jag är en energisk och glädjesprudlande person med rötterna från Lappland. Är utbildad ämneslärare i dans och har undervisat i genrer som jazzdans, modern dans, klassisk balett, contemporary dance och barndans. Liksom min personlighet så utgår mina dansklasser från ett fokus om kraft, energi och glädje. Målet är att alla, utifrån olika förutsättningar ska få utmanas och utvecklas. Allt detta i samhörighet med andra och med mig.

© 2020 Dance For Change

  • White Instagram Icon
  • Facebook - White Circle