BEATS SUMMER DANCE CAMP 2019

Årets Beats Summer Dance Camp hålls återigen på Framnäs Folkhögskola i Piteå, Öjebyn och riktar sig till dig som är 8-13 år.  Dansa Hip Hop, Streetjazz & House tillsammans med likasinnade i en trygg och skön miljö! Vi har även detta år ett nära samarbete med Piteå Dansar & Ler där lägerdeltagarna får möjlighet att uppträda både på Beats egen scen, på stan bland festivaldeltagarna och Stora scen för avslutning av lägret! Temat för årets läger är Förebild där vi samtalar och föreläser om hur man är en bra förebild! 

beats summer dance camp 2019 koreografer
marie tuvesson
Hip Hop
Mathias Pettersson-sango
House
lina jonsson
Streetjazz

Vi startar danslägret tisdagen den 23 juli med en informationsträff med föräldrar och deltagare i aulan på Framnäs Folkhögskola där vi går igenom veckan tillsammans! Ni får då även träffa alla danslärare och hjälpledare. Danslägret avslutas lördagen den 27 juli med en föreställning vi satt ihop under veckan på Stora Scen, PDOL. 

Du kan välja om du är Nybörjare (dansat 0-1 år tidigare oavsett dansstil) eller Fortsättningselev (dansat 2 år tidigare eller mer oavsett dansstil), det meddelar du i anmälan av ditt barn. 

helpass 2500:-

I priset ingår

- 12 danslektioner 

- 4 st freestylelektioner

- kvällsaktiviteter 

- boende i delat rum hela danslägret

- frukost, mellanmål, lunch, middag & kvällsfika hela veckan

- jam & föreställning stora scen, PDOL

dagspass 1200:-

I priset ingår

- 12 danslektioner

- 3 st freestylelektioner

- lunch & mellanmål

- jam & föreställning stora scen, PDOL

KÖPVILLKOR

Anmälan till danslägret är bindande. Du har dock rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar från bokningsdatum enligt lagen om distansavtal. Efter en anmälan skickas en faktura på deltagaravgift med 30 dagars inbetalningstid. Det går bra att delbetala deltagaravgiften på två månader.

ANMÄLAN

Du anmäler dig nedan och skickar ett meddelande till oss där du skriver

- Helpass eller dagspass för deltagaren

- Deltagarens fullständiga personnummer

- Adress

- Mobilnummer till målsman

- Allergier/kost

- Storlek i t-shirt

Om du har någon fråga angående lägret, maila oss info@danceforchangepitea.com. Efter anmälan får ni schema och övrig information för lägret! Vi ser framemot att få dansa med er! 

anmäl dig här

© 2019 Dance For Change

  • White Instagram Icon
  • Facebook - White Circle