BEATS SUMMER DANCE CAMP 2020

Årets Beats Summer Dance Camp hålls återigen på Framnäs Folkhögskola i Piteå, Öjebyn och riktar sig till dig som är 8-12 år.  Dansa Hip Hop, Streetjazz & Dancehall tillsammans med likasinnade i en trygg och skön miljö! 

beats summer dance camp 2020 koreografer
adde.jpg
mariehemsida.jpg
linahems.jpg
lina jonsson
Streetjazz
marie tuvesson
Hip Hop
Adeline lindmark
Dancehall Vibe

Vi startar danslägret måndagen den 20 juli med en informationsträff med föräldrar och deltagare på Framnäs Folkhögskola där vi går igenom veckan tillsammans! Ni får då även träffa alla danslärare och hjälpledare. Danslägret avslutas lördagen den 25 juli med en föreställning vi satt ihop under veckan, föreställningen kommer att spelas in, som ni sedan får ta del av utan extra kostnad. 

Du kan välja om du är Nybörjare (dansat 0-1 år tidigare oavsett dansstil) eller Fortsättningselev (dansat 2 år tidigare eller mer oavsett dansstil), det meddelar du i anmälan av ditt barn. (Max antal elever/grupp: 20)

Pga rådande omständigheter kommer lägret inte att vara ett övernattningsläger detta år, men vi försöker behålla den fina samhörigheten och lägerkänslan som alltid finns på Beats Summer Dance Camp med någon lägeraktivitet!

Vi har tre dansklasser/dag, och dagarna är schemalagda från morgon fram till lunch. Mer info/schema vid anmälan.

dagspass 1000:-

I priset ingår

- 12 danslektioner

- 1 genrep

- mellanmål

- lägeraktivitet

- inspelning av föreställning (som ni får behålla)

KÖPVILLKOR

Anmälan till danslägret är bindande. Du har dock rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar från bokningsdatum enligt lagen om distansavtal. Efter en anmälan skickas en faktura på deltagaravgift med 30 dagars inbetalningstid. Det går bra att delbetala deltagaravgiften på två månader.

ANMÄLAN

Du anmäler dig nedan och skickar ett meddelande till oss där du skriver

- Anmälan till nybörjaregrupp eller fortsättningsgrupp

- Deltagarens namn samt fullständiga personnummer

- Adress

- Mobilnummer till målsman

- Allergi/Kost

- Storlek i t-shirt

Om du har någon fråga angående lägret, maila oss info@danceforchangepitea.com. Efter anmälan får ni schema och övrig information för lägret! Vi ser framemot att få dansa med er! 

anmäl dig här

Tack för din anmälan!